Într-un mesaj postat pe Twitter, cântăreaţa australiană Sia a distribuit un articol despre plângerea intentată de FKA twigs, adăugând că şi ea a fost abuzată emoţional în timp ce se afla într-o relaţie cu LaBeouf.

„Şi eu am fost abuzată emoţional de Shia, un mincinos patologic, care m-a atras într-o relaţie adulterină, pretinzând că este singur”, a declarat ea pe Twitter.

„Cred că este foarte bolnav şi am compasiune pentru el şi victimele sale. Doar să ştiţi, dacă vă iubiţi – rămâneţi în siguranţă, staţi departe”, a adăugat artista.

Cântăreaţa a revenit apoi cu un tweet în care îşi manifestă sprijinul pentru FKA twigs: „Te iubesc FKA twigs. Este foarte curajos din partea ta şi sunt foarte mândră de tine”.

Un reprezentant al actorului nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

FKA twigs, pe numele său real Tahliah Debrett Barnett, a avut o relaţie de un an cu actorul, după ce au lucrat împreună la debutul regizoral semi-autobiografic al acestuia, „Honey Boy”.

Ea l-a acuzat pe actor de agresiune sexuală, de infectarea cu bună ştiinţă cu o boală cu transmitere sexuală, de abuz verbal şi emoţional şi de agresiune fizică.

„Nu sunt în situaţia de a-mi apăra niciuna dintre acţiuni”, a comentat actorul în replică la acest proces. „Le datorez acestor femei oportunitatea de a-şi face publice declaraţiile şi îmi accept răspunderea pentru lucrurile pe care le-am făcut”, a precizat actorul.

Vezi și Celebrul tenor spaniol Placido Domingo a recunoscut că a agresat sexual mai multe femei: „Îmi pare nespus de rău…”

Citește și:

Elena Băsescu, vacanță cu toți cei trei copii, la munte. Cum arată acum prichindeii Ebei

Cum îl răsfață Naomi Hedman pe Florin Ristei? Artistul a făcut totul public