Starul de la Hollywood a reluat relația cu Mia Goth, iar acum cei doi sunt și părinți, informează presa internațională.

Shia, în vârstă de 35 de ani, a fost protagonistul mai multor scandaluri și controverse, de-a lungul timpului, însă acum se pare că actorul s-a așezat la casa lui. Acesta a fost văzut împreună cu actrița Mia Goth (28 de ani), pe străzile din Los Angeles, chiar împreună cu bebelușul, relatează mai multe publicații americane.

PREMIUM EXCLUSIVE: *NO WEB UNTIL 9PM EDT 2ND APRIL* New Parents! Shia Labeouf and Mia Goth take their newborn baby out on it’s stroll on a perfectly sunny pasadena afternoonSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cuplul de actori este cunoscut pentru discreția de care a dat dovadă de-a lungul anilor în legătură cu povestea lor de iubire, așadar nu este de mirare că aceștia nu au anunțat în mod ofical sarcina și nici nașterea primului lor copil. Momentan nu se cunoaște nici sexul micuțului.

Cu toate acestea, Mia Goth a fost fotografiată în multiple ocazii cu burtica de gravidă, iar publicațiile americane titrau de ceva vreme că cei doi urmau să aibă un copil împreună.

Cei doi și-au început povestea de dragoste în anul 2012, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției Nymphomaniac: Vol. II. Relația lor a fost presărată, de-a lungul timpului, cu despărțiri scandaloase și împăcări, o căsătorie și chiar și un divorț.

Shia LaBeouf și Mia Goth au divorțat în 2018

Shia LaBeouf și partenera lui s-au căsătorit în 2016 în Las Vegas, însă mariajul lor a ținut doar doi ani. În 2018, cei doi au decis să se separe și să divorțeze, iar reprezentanții actorului susțineau la vremea respectivă că despărțirea a fost pe cale amiabilă.

Actorul a fost acuzat de abuz

După separarea de Mia, Shia a avut o relație de 9 luni cu artista FKA twigs, care în decembrie 2020 a deschis un proces împotriva lui, acuzându-l de abuz și violență. Actorul a negat vehement acuzațiile.

Pe parcursul pandemiei de COVID însă, Shia LaBeouf a reluat legătura cu fosta soție, Mia, rămânând împreună pe perioada carantinei. Se pare că acest lucru a fost de bun augur pentru ei, pentru că iată-I părinți!

Vezi și Un actor controversat, acuzat public de două dintre iubitele sale, la fel de celebre, pe care le-a agresat: ”Un mincinos patologic. Cred că este foarte bolnav”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Raluca Aprodu: ”Puterea femeii stă exact în feminitate”

Jorge, prins de soție cu altă femeie: ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”. Ce s-a întâmplat apoi