Vedeta, cunoscută și pentru show-urile sale de stand up comedy, nu a făcut personal anunțul, informația fiind oferită de o sursă. De altfel, starul în vârstă de 43 de ani și soția lui nu au anunțat nici măcar sarcina. E o schimbare majoră, dacă ții cont de faptul că anterior Russel a format o pereche cu cântăreața Katy Perry, iar orice detaliu legat de viața lor ajungea imediat în presă.

Acum, însă, Russel, care în trecut s-a luptat cu dependența de droguri, alcool și sex, e fericit cu viața liniștită pe care o duce, după cum chiar el a recunoscut. A mai spus însă ca a fi tată e mai epuizant decât să petreci non-stop.

”Mă simt mai fericit trăind cu o persoană, trebuind să adun ce lasă în urmă câinele și trebuind să schimb scutece, decât atunci când eram implicat în activități decadente”, declara el recent.

”E obositor să strângi după câine și să fii un om obișnuit, dar real, însă e o ușurare. Te simți conectat și ai un sens”, a mai spus actorul. A mărturisit că e decis să se mențină pe calea cea bună acum, că este părinte, pentru a oferi un exemplu copiilor săi, astfel încăt să nu facă aceleași greșeli pe care el le-a făcut.

”Nimeni nu vrea ca copilul său să fie dependent de droguri. Vreau să fiu un părinte prezent, bun. Sunt norocos că soția vine în turneu cu mine și că după ce cobor de pe scenă trebuie să mă joc cu Mabel.

Eu sunt cel care îi schimbă scutecele atunci când suntem la restaurant. Fac tot timpul lucruri cu ea”, a mai spus actorul, mărturisind că prioritățile sale din prezent sunt complet schimbate, că ”mica lui familie” acum e pe primul loc.

Foto: Hepta

Vezi și Vă mai amintiți de Tarkan? Celebrul artist turc a devenit tătic. Ce soție frumoasă are. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme

Citește și: