Familia, prietenii şi cunoscuţii lui Raphael sunt şocaţi de moartea neașteptată a acestuia și nimeni din anturajul său neştiind ca acesta să fi avut probleme de sănătate.

Deocamdată nu a fost făcută publică și cauza morții.

Raphael Coleman has diedSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Raphael a murit în timp ce se afla într-o expediție și nu a mai putut fi salvat. El nu avea probleme de sănătate, potrivit  tatălui său vitreg, Carsten Jensen.

“Când mă gândesc la Raph, văd pe cineva care nu va muri niciodată, eternintatea, lumina care se regăsește mereu în tineri,” a spus Carsten Jensen.

 

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat, de asemenea,  trista veste, pe contul ei de Twitter. “Odihnește-te în pace dragul meu fiu Raphael Coleman, aka Iggy Fox,” a scris ea. “A murit făcând ceea ce iubea, lucrând pentru cea mai nobilă cauză. Familia sa nu ar putea fi mai mândră de atât de el. Să celebrăm tot ce a realizat în viața sa prea scurtă și să prețuim moștenirea ce ne-a lăsat-o”, a mai adăugat  Liz.

Actorul britanic a mai apărut în filmele  “It’s Alive” și “The Fourth Kind” în 2009. A studiat apoi Zoologia la Universitatea din Manchester înainte de a se dedica în totalitate activismului alături de mișcarea Extinction Rebellion și a pleda pentru protejarea mediului înconjurător și faunei sălbatice.

 

Citește și: