Exact așa a procedat soția actorului Kelsey Grammer (starul serialului ”Frasier”). Dezvăluirea a fost făcută chiar de actorul în vârstă de 63 de ani, care a recunoscut că aceasta a fost ideea și dorința soției sale, cu 25 de ani mai tânără.

Concret, el are tatuat numele soției sale, Kayte, în zona pubisului. ”E vorba despre un soi de formă de control. Soția mea mi-a spus: <> Cred că s-a bazat pe ideea că numai dacă mi-ar trece prin cap să fac și un lucru minor în afara căsătoriei, cealaltă persoană, văzând tatuajul, ar ști că sunt deținut de cineva pe nume Kayte”, a declarant vedeta.

Tatuajul nu e unul mare – actorul cerând așa pentru că îi era teamă, fiind vorba de primul său tatuaj – și a costat 60 de dolari. Cât timp a fost împuns cu acul de tatuaj, soția i-a fost alături, îmbărbătându-l.

Actorul e la a para căsătorie și are trei copii sunt 6 ani

Kelsey și Kayte s-au căsătorit în 2011 și sunt părinții a trei copii: faith, de 6 ani, Gabriel, de 4, și Auden, de 1 an. E al patrulea mariaj pentru actor, el fiind căsătorit în trecut cu Doreen Alderman, Leigh-Anne Csuhany și Camille Grammer. În plus, pe lângă cei trei copii din prezenta căsătorie, mai are 4.

Vezi și Trend ciudat lansat de Meghan Markle. Femeile au luat cu asalt saloanele de tatuaje. Uite ce-și fac pe față

Citește și: