Actorul era cunoscut pentru rolurile din „Star Wars” și „Harry Potter” și era un nume emblematic în Cetatea Filmului. Actorul s-a prăbușit brusc pe stradă, în zona unei gări din Londra, King’s Cross. A fost  transportat de urgență la spital, unde medicii au declarat decesul. Cauza morțului încă nu a fost anunțată.

„Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”, a declarat fiica sa, Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani.

„Am inima frântă… Nicio fată nu merită să rămână fără tată… Era atât de cunoscut și iubit (pentru munca sa n. red.). A plecat prea devreme”, a mai spus aceasta.

paul-grant-a-jucat-multe-roluri-emblematiceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Era conștient de slăbiciunile sale. Una dintre ultimele sale declarații

Paul Grant, greu de confundat dată fiind statura sa, de numai 1,32 metri, a vorbit în mai multe rânduri despre problemele sale cu băutura și drogurile.

Paul Grant a dezvăluit, cu doar câteva săptămâni înainte de a muri, că a „băut prea mult” și a recunoscut că a „făcut praf” banii câștigați din Star Wars.

Într-un interviu realizat luna trecută chiar în gara King’s Cross din Londra, actorul a recunoscut că și-a cheltuit banii pe prostituate și droguri. Grant spunea în acel interviu, cu o cutie de bere în mână, că este „ultima mea zi de băutură”, adăugând: „Trebuie să nu mai fac asta”.

Grant, care a jucat rolul unui Ewok în „Întoarcerea lui Jedi” și al unui spiriduș în „Harry Potter și Piatra Filosofală”, a apărut ca unul dintre goblini în filmul clasic cult Labirintul din 1986, alături de David Bowie și Jennifer Connelly.

Printre celelalte filme în care a mai jucat se numără Legend, filmul lui Tom Cruise din 1985, și pelicula Willow din 1988.

Vezi și Actorul Tom Sizemore a murit la 61 de ani. „Băieții lui gemeni au fost alături de el”

Citește și:

Oana Roman, aventuri în Dubai. Mesajul ei de Ziua Fericirii, după despărțirea de Marius Elisei

„Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a dat un răspuns cinstit, cu toate detaliile