Feyza, viitoarea sotie a artistului a făcut o adevarat criză de gelozie după ce și-a văzut iubitul sărutând-o pe Meryem Uzerli. „Scena sărutului” dintre Ozcan și Meryem s-a petrecut la filmările pentru „Oteki Taraf”, thriller în care chipeșul actor le are ca partenere pe Asli Enver (Sureyya, din „Mireasa din Istanbul”) și Meryem Uzerli (Sultana Hurrem din productia fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”).

serial Mireasa din IstanbulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Veste neașteptată în showbiz! Kate Winslet își părăsește soțul pentru Leonardo DiCaprio? Cum au fost surprinși cei doi actori din „Titanic”

Iubita lui este foarte geloasă

Feyza Aktan, care este însărcinată în patru luni și urmează să îi dăruiască un băiețel lui Ozcan, este foarte geloasă pe iubitul ei și nu suportă să-l vadă pe acesta sarutând alta femeie, chiar dacă profesia „o impune”.

Ozcan a facut referire la scenele tandre cu Meryem din „Oteki Taraf”, declarând:

„Feyza este foarte sensibilă în această perioadă, de când a rămas însărcinată, și cu greu am convins-o că a fost vorba doar de un scenariu de film, nimic mai mult”, a spus actorul.

Pe Ozcan Deniz si Asli Enver ii puteti urmari in serialul „Mireasa din Istanbul”, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: