La scurt timp după ce soția lui a născut la spitalul privat Maslak Acıbadem, actorul celebru și pentru rolul din serialul „Mireasa din Istanbul”, și-a internat tatăl, Sadık Deniz,  la același spital, în stare gravă, la două etaje mai sus de salonul Feyzei.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Au fost surprinși împreună la mare. Celebra blondă a dat de înțeles că se pregătesc de nuntă. Imaginile care îi dau de gol

Tatăl lui a fost diagnosticat cu cancer la plămâni și la colon

Sadık Deniz a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer la plămâni și la colon, iar tratamentul se pare că nu dă rezultate, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Potrivit ziarelor din Turcia, medicii încearcă să-l salveze pe tatăl actorului, însă situația lui este foarte gravă după ce „i-ar fi explodat intestinele”.

 

„Din păcate, situația este foarte grea. (…) Dar tata și-a cunoscut nepoțelul și chiar dacă se simte foarte rău, acest lucru l-a făcut fericit. Trecem prin clipe fericite, dar și pline de durere. Ozcan încearcă să fie și alături de soția lui și de tata”, a declarat Ercan Deniz, fratele actorului, pentru publicația Hurriyet.

Citește și: