Dorin Zidaru’, interpretat de actorul Marius Vizante, este un personaj care a devenit celebru la începutul pandemiei de COVID și continuă să-i amuze pe fani în online. Mai mult decât atât, anul trecut, Marius Florea Vizante sau Dorin Zidaru’ a fost invitatul special al celei de-a patra ediție a sezonului nouă de la iUmor.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, actorul povestește că s-a întrebat la un moment dat dacă personajul său ar putea să-i aducă profit: „totuși, e o profesie, din asta îmi câștig traiul și dacă tot ne-au închis în casă și nu ne-au lăsat să ne facem meseria și evident să ne câștigăm traiul. Eu personal îmi primesc salariul, sunt angajat al Statului, care nu e mare, e modest”, a afirmat el la podcast.  


Actorul de teatru și comedie Marius Florea Vizante s-a făcut remarcat în serialul „Liber ca pasărea cerului”, difuzat la Antena 1, în filmul românesc „Restul e tăcere” (2008) unde a avut un rol principal și în videoclipul melodiei „Cele două cuvinte” a trupei Taxi. 

Citește și: Cum a ajuns actorul Marius Vizante să-l interpreteze pe celebrul Dorin Zidaru’: „În primul rând, eu râd și mă distrez”

Poți urmări podcastul integral pe YouTube