Îndrăgitul actor s-a stins din viața pe 4 martie, la spitalul Burbank, California, la doar 52 de ani.  Actorul Luke Perry a murit din cauza unui accident vascular cerebral ischemic, potrivit certificatului său de deces.

Un astfel de accident vascular cerebral poate fi provocat de un cheag care blochează circulația sangvină într-o anumită regiune a creierului și este mai des întâlnit în rândul persoanelor mai în vârstă. Documentul arată și că trupul neînsuflețit al actorului a fost transportat în Dickson, Tennessee, unde a avut loc înmormântarea, luni. Actorul, care a decedat la vârsta de 52 de ani, avea o fermă în  Vanleer, Tennessee, unde a petrecut foarte mult timp, mai ales în anii ’90.

Luke Perry urma să se căsătorească

Moartea lui subită i-a întristat pe fanii actorului, cât și pe colegii lui din filmul care l-a făcut celebru, „Beverly Hills, 90210”, dar și pe cei din serialul „Riverdale” la care filma. De departe cea maia fectată de disparițiua subită a actorului a fost Shannen Doherty.  Actrița care a jucat alături de Luke Perry în serialul „Beverly Hills 90210′, a făcut declarații emoționante despre regretatul actor. Bruneta a fost devastată de teribila veste că partenerul ei din serial s-a stins din viață.

Luke Perry, cunoscut în întreaga lume pentru rolul lui Dylan, tânărul rebel din Beverly Hills, 9021,  a murit pe 4 martie, la spitalul Saint Joseph din Burbank, California, la câteva zile după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv. Alături de el s-a aflat până înultima clipă logodnica lui, terapeuta Wendy Madison Bauer(44 de ani), cu care plănuia să se căsătorească în mare secret.

Citește și: