Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicațiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său. Anderson avea un tip de limfom non-Hodgkin, a spus mai spus Schwartz.

Louie Perry Anderson a fost regizor, comediant și actor american. El a devenit cunoscut în urma regizării serialului animat „Viața cu Louie”, al cărui protagonist principal era.

Louie Anderson a câștigat un Emmy în 2016 pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea lui Christine Baskets, mama gemenilor interpretată de Zach Galifianakis. Anderson a primit trei premii Emmy consecutive pentru performanța sa.

Louie Anderson avea și probleme cu greutatea. A început pandemia având aproximativ 170 de kilograme și după ce a ținut regim a ajuns la 154 de kg.

Guests attend the Saban Community 40th Annual Gala Dinner in Beverly HillsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Practic postul intermitent. Un minut mănânc, un minut nu mănânc. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc timp de 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp 40 de minute și mănânc următoarele 20 de minute”, a precizat el, adăugând că va trebui să-și scoată la pensie „poantele cu grași”.

Citește și: A devenit mamă pentru a patra oară luna trecută. Prima fotografie cu micuțul adus pe lume de o mamă surogat. E pur și simplu perfect!

xDe la 116 kg, Meredith Hutson a ajuns la 56 de kg, pentru a îmbrăca rochia de mireasă dorită! Cum a reușit această performanță