Anunțul a fost făcut chiar de actor pe contul lui de Instagram, unde a dezvăluit metoda inedită prin care și-a cerut iubita de soție. În ziua în care Audra a împlinit 28 de ani, Josh a cerut-o în căsătorie pe plajă, cu un mesaj pus într-o sticlă, ascunsă la malul oceanului, apoi au publicat imaginea cu mesajul pe rețelele de socializare.

Josh apare alături de logodnica lui și ține în mână un bilet pe care este scrisă întrebarea cea mare: ”Audra Diane Mari, te vei căsători cu mine?”

”A început. A găsit mesajul într-o sticlă ajunsă la mal și a spus DA.”, a fost mesajul postat de actor.

Printre numeroasele mesaje de felicitare s-a numărat unul al fostei sale soții, cântăreața Fergie.

„Felicitări”, a scris ea alături de mai multe inimioare. Reacția lui Fergie a uimit pe toată lumea, având în vedere că artista a suferit foarte mult după despărțirea de Josh.

Citește și: Ce dulce e răzbunare! După ce a anunțat că divorțează, Fergie demonstrează că e mai sexy ca niciodată. Cel mai sexy pictorial

Josh Duhamel s-a afișat cu noua iubită la doar câteva săptămâni după ce a divorțat. Motivul pentru care și-a părăsit soția

*EXCLUSIVE*  Josh Duhamel is seen for the first time since REPLACING Armie Hammer on Jennifer Lopez’s „Shotgun Wedding” – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Audra Mari și Josh Duhamel formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în octombrie 2019, la scurt timp după ce actorul a divorțat de cântăreață.

Audra Mari a câștigat în 2016 Miss World America și s-a clasat pe locul 11 la Miss World în același an.

Josh Duhamel s-a despărțit de cântăreața Fergie după o relație de 15 ani și o căsnicie de 10 ani, pentru că el își mai dorea copii și artista nu. Cei doi au format un cuplu din 2004 și au împreună un fiu, în vârstă de 8 ani, Axl, dar au decis să-și spună Adio în 2018. Fergie a depus actele de divorț în mai 2019, iar acesta a fost finalizat abia în noiembrie 2019.

După despărțirea de Fergie, Duhamel declara că își dorește cât mai mulți copii. Într-un interviu, acesta spunea: ‘Nu mai am 30 de ani. Vreau să am mai mulți copii în anii care vin. Totul se rezumă la a găsi pe cineva suficient de tânără să aibă copii. Nu vreau să fac doar sex. Nu așa sunt eu. Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie’, a explicat acesta.

Fergie nu și-a mai refăcut viața după despărțirea de Josh, ci a preferat să se concentreze mai mult pe creșterea băiețelului ei și pe carieră. De altfel, ea mărturisea într-un interviu în 2017, pe vremea când încă era căsătorită cu Josh, că își dorește să rămână alături de tatăl copilului ei toată viața. „Vreau să rămân măritată pentru totdeauna. El(n.r-Josh) arată foarte bine și tot timpul va fi un bărbat frumos. Îl iubesc pe Josh, el e tatăl copilului mei. Noi vom aveam pentru totdeauna acest proiect împreună și vom face tot ce putem mai bun pentru el”.

Pe de altă parte, Josh se pare că și-a îndeplinit visul. Și-a luat o iubită tinerică ca să fie sigur că aceasta va putea să-i facă mulți copii, așa cum își dorește.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cunoscuta cântăreață și-a făcut un tatuaj înfiorător pe cap, la numai 29 de ani

Actorul american Mark Wahlberg arată incredibil la 50 de ani. A reușit să-și pună în umbră până și soția, fost fotomodel