Joel Kinnaman, în vârstă de 39 de ani, era căsătorit cu o specialistă în tatuaje, Cleo, de 26 de ani, originară din Belgia Cei doi au lua-o însă pe drumuri separate încă de la sfârșitul anului trecut. Vestea a ajuns la urechile presei abia acum.

S-au căsătorit pe loc, sub impulsul momentului

Cei doi, care au început să se întâlnească în 2014, au luat prin surprindere și când s-au căsătorit. Au făcut-o în secret și nici măcar tabloidele nu au reușit să afle. Cel care a dat vestea a fost chiar actorul originar din Suedia, care, în timpul unui interviu, a corectat-o pe gazda emisiunii, atunci când aceasta s-a referit la Cleo numind-o ”prietenă”. Actorul a spus atunci că, de fapt, îi era soție, că nunta avusese loc în secret.

De fapt, nici măcar nu a fost o nuntă tipică. Actorul a scos-o într-o zi pe Cleo în oraș și au ajuns să se căsătorească, în Los Angeles, în schimbul a 435 de dolari. ”Sunt un tip romantic. Am dus-o în acest loc romantic de pe Bulevardul San Vicente. Asta a fost tot. Era acolo o doamnă, o rusoaică, care a zis: <>”, a povestit el.

Înainte de a se căsători cu Cleo, Joel a avut o relație cu Olivia Munn (38 de ani) timp de doi ani, în perioada 2012 – 2014.

Vezi și Un actor celebru a anunțat despărțirea de soție. E al patrulea divorț

Citește și: