Totși, pronosticul său medical este bun, susține el. „Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă simt norocos că am alături o mare echipă de medici, iar pronosticul este bun”, a dezvăluit actorul american pe contul său de Twitter.

Jeff Bridges, de şapte ori nominalizat la Oscar şi câştigător al premiului Academiei de film americane pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din filmul „Crazy Heart” în 2010, a spus că va începe tratamentul în curând şi îi va ţine la curent pe fani cu starea sa de sănătate.

Limfomul este un tip de cancer care afectează sistemul imunitar responsabil de combaterea agenţilor infecţioşi care atacă organismul. Există mai multe tipuri de limfom, cel mai frecvent întâlnit fiind cel cunoscut drept boala Hodgkin. Actorul nu a oferit însă alte detalii despre diagnosticul său.

Jeff Bridges, născut la Los Angeles, în 1949, este un veteran al marelui ecran, el făcându-și debutul la începutul anilor 1970.

Printre rolurile sale memorabile se află personajul The Dude din filmul cult „The Big Lebowski”, regizat de fraţii Coen. „The Last Picture Show”, „Iron Man”, „Thunderbolt and Lightfoot”, „Starman”, „The Fabulous Baker Boys”, „The Fisher King” şi „True Grit” sunt alte filme în care a mai jucat.

Căsătorit din 1977 cu Susan Bridges şi fiu al actorilor Lloyd Bridges şi Dorothy Bridges, starul american este cunoscut şi pentru incursiunile sale în alte arte, precum muzica şi fotografia.

Vezi și Limfomul este cancerul născut în celulele albe

Citește și:

A ajuns de nerecunoscut. Frumoasa actriță a pierdut lupta cu kilogramele

Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care a împlinit 81 de ani. Aceasta a fost externată, după ce a fost confirmată cu COVID-19