Zilele trecute, când se plimba pe stradă, într-o dimineață, a observat un dalmațian enorm stând derutat și îngrozit în mijlocul unei mari intersecții din New York.

Și alți trecători îl observaseră, dar nimeni nu a îndrăznit să intervină, traficul fiind extrem de intens în acea zonă.

Câinele, înalt de aproape un metru, avea o zgardă, dar fusese scăpat din mâinile stăpânei sale, o femeie firavă, care striga îngrozită de pe trotuar.

Martorii l-au văzut pe actorul care în decembrie va împlini 39 de ani cum își face loc printre mașinile care treceau în viteză, pentru a ajunge la câine. Mulți au crezut că încearcă să oprească un taxi, dar starul voia doar să ajungă la câinele vizibil speriat.

În cele din urmă a reușit, riscându-și propria viață. ”Câinele era în șoc”, a povestit unul dintre martori.

Odată ajuns lângă dalmațian, l-a calmat pe acesta, mângâindu-l și vorbindu-i, după care l-a luat de lesă și împreună și-au croit drum printre mașini, către femeia care îi aștepta cu inima cât un purice pe trotuar.

Odată ajunși față în față, actorul a vorbit cu stăpâna câinelui, dându-i sfaturi legat de cele mai bune lese, el însuși fiind un mare iubitor de patrupede și posesor al mai multor exemplare, inclusiv un ciobănesc german și un puggle.

Actorul susține că, în cazul săi, câinii îi readuc la suprafață natura jucăușă, de care adesea uită.

Vezi și O vedetă cu inimă mare! Câte celebrități ar face așa ceva pentru cei aflați în nevoie, pe care nici măcar nu îi cunosc?

Citește și: