Actorul nu a putut fi prezent nici la Festivalul Serile Filmului Românesc din Iași, un eveniment anual dedicat peliculelor autohtone. Ediţia din acest an i-a fost dedicată lui Ion Caramitru, iar evenimentul s-a deschis cu vizionarea peliculei “Luchian”, în care acesta interpretează rolul principal.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi.

Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav, nu e COVID-19 și nu sunt alte probleme. Festivalul merge mai departe ”, a declarat Andrei Giurgia, organizatorul evenimentului.

Nici medicii nu știu ce are

“Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat, la fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi.

Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită. Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită să fie spitalizat câteva zile. În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a declarat pentru impact.ro Ioan Onisei,director general adjunct al Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi practic “mâna dreaptă” a lui Ion Caramitru.

Ion Caramitru are 79 de ani și este preşedinte al UNITER şi manager general al TNB.

Vezi și Tily Niculae, dusă de urgență la spital cu Salvarea!

Citește și:

„Aș fi putut să ajung nebună, moartă sau prostituată”. Scriitoarea Petronela Rotar, interviu în exclusivitate despre traumele care au marcat-o

Augustin Viziru, imagini înduioșătoare cu fiica lui. Cât de mult a crescut Maria și cât de schimbat e fostul crai!