Vestea tristă a morții actorului a fost confirmată de Joe S. Montificore, managerului lui, pentru deadline.com.

„Ne simțim cu adevărat devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă umană strălucită, cu un spirit intens și plină de suflet, ne lasă o amprentă de neșters în inimile noastre.

Viața lui a fost plină de loialitate profundă, afecțiune și generozitate față de familia și prietenii săi. A avut o poftă extraordinară de viață. Era extrem de mândru de munca sa recentă în film și era foarte entuziasmat de următorul capitol al carierei sale. Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, bucătar desăvârșit și om cu cel mai contagios și spectaculos râs va dăinui”, a declarat aceasta.

‘Red Riding Hood’ Film Premiere, Los Angeles, America – 07 Mar 2011SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Și Shanna Moakler, fosta Miss SUA, a transmis un mesaj după moartea lui Heath Freeman, ea fiind și cea care a făcut tragica veste publică. „Sunt tristă să aud despre moartea dragului meu prieten Heath Freeman, actor talentat, regizor, producător, bucătar remarcabil și un prieten de nădejde”, a notat ea pe Instagram.

Gabriel-Kane Day-Lewis, fiul actorilor Daniel Day-Lewis și Isabelle Adjani, care a lucrat recent cu Freeman a postat pe Instagram un mesaj-omagiu din care reiese că actorul ar fi murit în somn.

”Îmi sfâșie inima să scriu asta. Noaptea trecută, omul pe care îl știam drept fratele meu mai mare pe platourile de filmare a murit în somn. Cuvintele sunt prea sărace pentru pune existența ta în adevărata sa valoare, Heath”, a scris Day-Lewis pe Instagram, precizând că Freeman i-a fost mentor.

Referitor la cauzele morții lui Heath Freeman nu se știe nimic cu exactitate, dar the-sun.com a transmis că există unele zvonuri conform cărora actorul s-ar fi stins din viață în somn, în weekend, în casa lui din Austin, Texas.

Cariera lui Heath Freeman Heath Freeman este cunoscut publicului larg pentru rolul ucigașului în serie Howard Epps jucat pe parcursul a două sezoane din serialul „Bones”. Actorul a mai apărut și în multe seriale cunoscute, dar și în producțiile „NCIS”, „The Closer” și „Without a Trace”. Recent, aceasta a jucat în filmul regizorului Michael Polish „Terror on the Prairie”, cu Gina Carano în rolul principal, și în „Devils Fruit”.