Badler, în vârstă de 66 de ani, a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său, cunoscut din filme ca ”American Horror Story”, confirmând astfel trista veste. „Pe 7 ianuarie, fiul meu frumos a murit”, a scris ea îndurerată.

”Avea 27 de ani și lumea la picioare. Din păcate, însă,  se lupta cu o boală mintală și cu dependența. (…) Îmi vei lipsi, Harry, în fiecare zi a vieții mele”, a mai scris actrița.

În amintirea lui, aceasta  apostat mai multe fotografii cu Harry, inclusiv una în care apare cu el bebeluș.

Originar din Australia, Harry s-a mutat ulterior în Londra, New York și, în final, în Los Angeles, în funcție de contractele pe care le avea în modelling, actorie și muzică.

Harry avea doar 27 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cânta sub numele de ANTIBODY (un robot fără sex, prins într-o lume care nu funcționează) și a putut fi văzut și în serialele de televiziune ”The OA” sau ”Sneaky Pete”.

Credea că 2020 va fi anul său

Cu doar 6 zile înainte de a muri, vorbea cu entuziasm despre planurile sale pe 2020. ”Către 2020! Noua eră deja a început”, scria el pe Instagram, unde posta și o fotografie cu el, în compania unei prietene.

”Să mergem cu toții înainte, să trăim în prezent, să ne bucurăm de fiecare moment al acestui frumos nou început – La mulți ani! – Am atâta iubire și recunoștință pentru tot ce am în viața mea”, scria el. Spunea că este anul său și avea o grămadă de planuri legate de carieră.

Se considera de gen neutru

Harry nu credea în delimitarea sexelor, considerându-se (la fel ca personajul creat de el ANTIBODY) de gen neutru. ”Știu că m-am născut bărbat, dar nu cred că reprezint ceea ce înseamnă să fii bărbat”, spunea el într-un interviu.

”Cred că ar trebui să fim ceea ce vrem să fim. Devine confuz atunci când începem să ne punem etichete, așa că încerc să mă țin departe de ele.

Am crescut în Melbourne și am avut o familie foarte deschisă și plină de acceptare. Nu a contat pentru mine că mă întâlnesc cu o persoană de un sex sau altul”, mai spunea el.

În copilărie, Harry a suferit de o boală legată de somn, un tip de insomnie gravă. Spunea că în prima parte a vieții a fost ”torturat de privarea de somn”. Lua pastile pentru a adormi încă de la vârsta de 12 – 13 ani și avea nenumărate fobii. Recunoștea că are tendințe distructive.

Vezi și Nick Gordon, fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a murit la 30 de ani. O supradoză de droguri l-a răpus

Citește și: