Iar când vine vorba de cele două, părerile sunt împărțite, pentru că fiecare are alt gen de frumusețe. Ori o iubești pe Angelina Jolie și o displaci total pe Jennifer Aniston, ori invers. Rareori găsești o persoană care să nu poată alege o favorită dintre cele două.

Jennifer Aniston

Angelina Jolie

În postura de a alege dintre cele două actrițe a fost pus și Gerard Butler, care le-a sărutat pe ambele. Actorul a fost coleg de platou cu Jolie în 2003, când ambii au jucat în ”Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life” și cu Aniston a jucat, în 2010, în ”Bounty Hunter”. Pe amândouă le-a sărutat, prin prisma rolului.

Întrebat, într-o emisiune TV recentă, care e mai bună de sărutat, Butler s-a codit să răspundă. Presat, în cele din urmă a dat verdictul: Jennifer Aniston.

Nu se știe dacă aceasta e și părerea lui Brad Pitt, care a fost căsătorit cu Aniston în perioada 2000 – 2005 și cu Jolie din 2014 până în 2016. De altfel, relația cu Jolie a pornit încă din 2005, de pe platoul de filmare al producției ”Mr & Mrs Smith”, când Pitt încă era căsătorit cu blonda din ”Friends”.

Foto: Hepta/NorthFoto

Vezi și Jennifer Aniston va deveni mamă la 48 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii, deja au aflat sexul bebelușului

Citește și: