O actriță franceză, în vârstă de 22 ani, a depus luni plângere împotriva actorului, în vârstă de 69 de ani, la poliția din Lambesc, din sudul Franței. Ea îl acuză printre altele de viol. Tânăra, al cărei nume nu a fost dat publicității, susține că totul s-a petrecut într-una din casele din Paris ale lui Depardieu.

Cazul a fost predat ulterior procurorilor din capitala franceză. Tânăra  îl știa pe actor dinainde de presupusele infracțiuni ale acestuia. Agentul actriței a declarat presei că aceasta este „devastată“ de tot ce s-a întâmplat.

Citește și:  Dezvăluiri dureroase din viața prințesei Diana, la 21 de ani de la moarte ei. Ce i-a făcut Camilla lui Lady Di chiar înainte să se mărite cu prințul Charles

Depardieu a negat acuzatiile

Cu toate acestea, Gerard  a negat toate acuzațiile. Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, este convins că actorul va fi exonerat de orice fel de acuzație până la finalizarea anchetei. „Am avut o lungă întrevedere cu domnul Gerard Depardieu și sunt absolut convins că va fi declarat nevinovat până la final“, a declarat el pentru France Info. Actorul, spune el, a fost „zguduit“ de aceste acuzații, care sunt împotriva a „tot ceea ce reprezintă și respectă el“.

 

Depardieu este unul dintre cei mai respectați actori și a jucat în importante filme, cum ar fi Cyrano de Bergerac și Jean de Florette. În prezent, el joacă în serialul  „Primăria“ difuzat de Netflix.

Citește și: