Familia Disney este în doliu. Actorul mexican Sebastián Athié s-a stins din viață în viața în weekend. Anunțul a fost făcut într-o declarație oficială a asociației naționale a actorilor, care transmite  ”Condoleanțe familiei și prietenilor”.

 

Până la acest moment, cauza morții lui Sebastian este ”necunoscută”.

 

View this post on Instagram

 

Ser libre no es una mera cuestión de quitarse las cadenas ⛓, sino de vivir respetando y aumentando la libertad de los demás. – Nelson Mandela

A post shared by 𝓈𝑒𝒷𝒶𝒮𝓉𝒾á𝓃 ♪👁 (@sebastian_athie) on

Sebastián Athié s-a născut în Mexic și a devenit celebru după ce a jucat rolul Lorenzo Guevara în serialul argentinian pentru adolescenți ”11”, care a fost difuzat în America Latină, Marea Britanie și Irlanda.

Conturile oficiale de social media ale Disney XD și Disney Radio Brasil au confirmat trista vesta: ”Odihnește-te în pace, Sebas. Arta și zâmbetul tău vor dăinui pentru totdeauna”.

În ultima postare a lui Sebastian pe rețelele de socializare, actorul a publicat o imagine cu el într-un parc în Mexic, Bosque de Chapultepec, însoțită de un citat al regretatului Nelson Mandela.

„Pentru a fi liber este nu e de ajuns doar să aruncăm lanțurile, ci să trăim într-un mod prin care să respectăm și sporim libertatea celorlalți.-Nelson Mandela”, a scris