Cei doi se întâlnesc de doar câteva luni, la finele anului trecut el încheind o relație de doi ani cu Santa Auzina. Cererea în căsătorie a avut loc în weekend, în Hawaii, unde cei doi se aflau în vacanță.

Laura tocmai făcea un selfie împreună cu Dennid, când aesta a pus inelul în fața lor și a întrebat-o simplu dăcă vrea să îi fie soție. Iar aceasta pur și simplu a căzut din picioare de emoție.

Actorul, care a confirmat că s-a logodit, a declarat că de o lună și jumătate se decisese să-i ceară mâna noii sale iubite, dar aștepta momentul potrivit.

Iar acesta a venit oarecum spontan, fiind o decizie de moment, povestește el.

Laura, cea care îi va deveni soție, încă studiază la Universitatea Texas, din Austin, urmând să-și finalizeze doctoratul în 2021. Aceasta a format pereche, în trecut, cu actorul Jeremy Piven.

Dennis Quaid si logodnica sa

Cât despre Dennis Quaid, acesta s-a despărțit de fosta soție Kimberly Buffington în 2016, după o relație de 12 ani. Divorțul a fost finalizat în aprilie 2018. Cei doi au împreună un băiat și o fată e 11 ani, gemeni.

Actorul a mai fost ăsătorit și cu Meg Ryan, cu care are un băiat de 27 de ani, Jack. Căsnicia lor de 10 ani s-a încheiat cu divorț în 2001. Înainte de Meg Ryan, actorul a mai fost căsătorit cu P.J. Soles în perioada 1978 – 1983.

Vezi și Actrița Meg Ryan s-a logodit! Ce poveste frunmoasă de dragoste are!

Citește și: