Actorul de 66 de ani şi iubita lui, Laura Savoie, care sunt logodiți din luna octombrie a anului trecut, plănuieseră să-şi facă nunta în Hawaii în aprilie, urmată de o a doua petrecere în Nashville pentru prieteni şi familie, dar pandemia le-a stricat planurile. Aşa că, nu au mai rezistat şi au făcut pasul în secret pe 2 iunie, scrie CNN.

„A fost cea mai frumoasă mireasă”, a declarat Dennis pentru revista People referindu-se la cea care i-a devenit soție. Aceasta a purtat o rochie semnată Chosen by One Day şi a avut un buchet de cale şi trandafiri. Dennis a ales un costum Hugo Boss.

 

View this post on Instagram

 

👰🤵💍

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid) on

Laura, care are masteratul în contabilitate la Universitatea Notre Dame, l-a cunoscut pe Dennis la un eveniment de afaceri în mai 2019, starul declarând că pentru el a fost dragoste la prima vedere. „Iubesc ceea ce este ea ca persoană. Caracterul ei, inteligenţa şi, desigur, frumuseţea şi felul ei de-a vedea lumea”, declara Quaid.

„Nu am cunoscut pe nimeni atât de îndrăgostit de viaţă. Nimic nu-l doboară pe Dennis şi asta m-a impresionat fantastic la el”, afirma și Laura despre actorul care a mai fost însurat de 3 ori şi are 3 copii. Cea mai cunoscută relaţie a lui a fost Meg Ryan, cu care are un fiu.

Vezi și Actorul Dennis Quaid se căsătorește din nou, pentru a patra oară, la 65 de ani. Aleasa lui are 26 de ani

Citește și: