Acum în vârstă de 64 de ani, actorul declară că în acea vreme era cu totul alta atitudinea generală față de droguri, oamenii fiind mai permisivi, în general. Mai mult, povestește el, în cazul unora dintre filme era prevăzut un buget special destinat cocainei.

Era foarte ușor să cazi pradă tentației și să devii dependent, mai spune el.

”Practic, luam cocaină zilnic în anii 80”, a povestit. Era, în același timp, conștient că nu procedează deloc bine. Ajunsese să se drogheze și cu o oră înainte de a merge la muncă, mărturisește el. Iar apoi, la 4 după-amiaza, se droga din nou, își mai amintește el.

Relația cu Meg Ryan, cea mai bună din viața sa

În acea vreme era căsătorit cu colega de branșă Meg Ryan, cu care are un fiu de 26 de ani, Jack. Potrivit actorului a fost ”cea mai de succes” relație a sa. În plus, a fost o relație din care a învățat mult. Când s-au căsătorit, el era cel celebru, dar ulterior lumea pe ea o recunoștea și o aplauda, așa că a trebuit să învețe să facă față și unei astfeld e situații.

În prezent, actorul este într-o relație cu modelul Santa Auzina, în vârstă de 31 de ani, cu care se întâlnește din 2016, după ce s-a despărțit de a treia sa soție, agentul imobiliar Kimberly Buffington, cu care are gemenii Thomas și Zoe, în vârstă de 10 ani.

Foto: Hepta

Vezi și De cinci ani o tot cere de soție și în sfârșit a spus ”da”. Meg Ryan se mărită la 56 de ani

Citește și: