Incidentele reclamate de cele trei femei, care şi-au păstrat anonimatul, ar fi avut loc între 2001 şi 2003.

Masterson, în vârstă de 44, riscă o pedeapsă cu 45 de ani de închisoare, dacă este găsit vinovat. El a fost arestat miercuri dimineaţă şi eliberat în aceeaşi zi pentru o cauţiune de 3,3 milioane de dolari.

Punerea sub acuzare este stabilită pentru 18 septembrie.

Tom Mesereau, avocatul actorului, a transmis într-un comunicat citat de presa americană: „Masterson este nevinovat şi suntem convinşi că va fi exonerat, când toate dovezile vor ieşi la suprafaţă şi martorii vor avea ocazia să depună mărturie”.

El a adăugat că Masterson şi soţia lui sunt „şocaţi” de acuzaţii. „Cei care îl cunosc îi cunosc caracterul şi ştiu că acuzaţiile sunt false”.

Danny Masterson este anchetat de poliţia din Los Angeles din 2016. El juca în serialul Netflix „The Ranch” (2016), alături de Ashton Kutcher, dar producătorii au renunţat la distribuirea lui după un an, când au apărut la adresa lui acuzaţii de comportament sexual neadecvat. În mod repetat, Masterson a negat acuzațiile.

Vezi și Nume greu de la Hollywood, găsit vinovat pentru viol. Riscă să stea la închisoare 29 de ani! Verdictul l-a trimis direct la spital

Citește și: