Daniel Dae Kim a dezvăluit recent că activitatea lui a revenit „practic la normal” după ce s-a vindecat de Coronavirus în urma unei combinaţii de medicamente salvatoare. El transmis fanilor un mesaj în care mărturisește că se simte foarte bine, dar preferă să rămână încă în izolare.

Kim a detaliat modul în care şi-a revenit după ce contractase teribilul virus apărut în China şi care până la această oră a ucis peste 15.000 oameni  în întreaga lume. Mai mult, în postarea publicată pe contul său de Instagram, el a dezvăluit cocktailul de medicamente care l-a făcut bine. Actorul a precizat că probleme lui de sănătate au dispărut după ce a luat Tamiflu, antibioticul Azithromycin sau Z-Pak şi hidroxiclorochina. De asemenea, acesta a mai folosit un inhalator.

„Sunt fericit să raportez că progresul meu a continuat şi practic simt că am revenit la normal. Sunt suficient de norocos să mă număr printre cele 80% dintre cazuri diganosticate pozitiv şi în care n-a fost nevoie de spitalizare. Aceasta este o statistică importantă”, a declarat actorul aflat în izolare în casa din Hawaii.

 

 

View this post on Instagram

 

Including the medicines that helped me recover. Check out @cdcgov, @paulysong and @nextshark for more on the issues I reference above. Thank you again for all the kind words of support. Please be safe and healthy, everyone. Love and prayers to those who are sick.??#coronavirus

A post shared by Daniel Dae Kim (@danieldaekim) on

Daniel Dae Kim a fost diagnosticat la 18 martie după ce a simţit dureri în gât, în piept şi în corp, dar şi febră . La 4 zile după testarea pozitivă cu Covid-19, acesta şi-a revenit şi consideră că un mare merit în recuperarea lui l-a avut hidroxiclorochina.

„Şi iată ce consider că a fost arma secretă: hidroxiclorochina. Este un medicament clasic pentru tratarea malariei, ce a fost folosit cu mult succes în Coreea de Sud în lupta cu Coronavirus. Şi da, acesta este medicamentul menţionat duminică de preşedintele Trump”, a încheiat starul din „Lost” şi „Hawaii Five-O”.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a declarat că a călătorit recent la New York pentru a filma un serial şi s-a întors în Hawaii când producţia a fost sistată. El a povestit că atunci când a început să se simtă rău, s-a plasat voluntar în carantină şi a fost sfătuit ulterior să fie testat în Honolulu. „Din fericire pentru mine, nu a fost ceva de viaţă sau de moarte”, a declarat el, îndemnându-şi fanii să respecte recomandările de a se izola şi de a se spăla pe mâini.

El l-a jucat pe locotenentul de poliţie Chin Ho Kelly în „Hawaii 5-0” şi este cunoscut şi pentru rolul său din serialul „Lost”, unde îl interpretează pe Jin-Soo Kwon, un pescar coreean devenit asasin, dar și pentru filmul Hellboy.

Kim se numără printre vedetele care au anunţat că au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, alături de Tom Hanks, Idris Elba,  și soția lui şi Olga Kurylenko.

Citește și: