După un an extrem de greu, în care a jucat în trei filme, a simțit însă că e pe cale să cedeze, așa că a luat măsuri înainte ca acest lucru să se întâmple, declară surse din anturajul său.

Prin urmare, s-a internat într-o clinică frecventată de multe celebrități, așa cum sunt Tiger Woods, Elle Macpherson, Kate Moss, Selena Gomez și Kevin Spacey. Aici, o lună de ședere costă 36.000 de dolari. În preț intră însă și călăritul, yoga, tai chi, acupunctură, meditații și nu numai.

Conform Daily Mail, actorul irlandez s-a internat în clinica din Wickenburg săptămâna trecută. Simțea că e pe cale să cedeze. ”E foarte conștient de faptul că e dependent și a simțit că foarte ușor poate ajunge să alunece din nou pe această pantă”, a declarat sursa. ”Încă o săptămână și ar fi ajuns să consume din nou.

A muncit atât ca să rămână curat încât a gândit că își poate păstra controlul doar dacă se întoarce la clinică și primește ajutor profesional”, a mai spus sursa.

Colin FarrelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ani buni de dependență

E de notorietate faptul că Farrel, de 41 de ani, care are doi copii, a avut probleme atât cu drogurile, cât și cu alcoolul, fapt recunoscut chiar de el în 2005, când era deja dependent de 10 ani. Atunci s-a internat și după aceea a reușit să se abțină de la acestea timp de 12 ani. E drept că a avut și o perioadă foarte plină, jucând în extrem de multe filme, printre care ”Miami Vice”, ”Total Recall sau ”Seven Psychopaths”.

Foto: Instagram

Vezi și Motivul trist pentru care o cântăreață celebră nu merge niciodată la petreceri: ”Nu le pasă…”

Citește și: