Prima pistă care este luată în considerare e o supradoză de droguri. Totuși, purtătorul său de cuvânt a declarat că Tarantina a fost bolnav în ultimele luni.

Surse din poliție au declarat că actorul a fost descoperit mort, în weekend, în casa din cartierul Manhattan, de ceea ce pare a fi o supradoză de droguri. Polițiștii și medicii chemați de către nepoata actorului, cea care l-a și găsit fără cunoștință, au descoperit o pudră albă lângă acesta, despre care se crede că este un drog. Analiza acesteia va clarifica probabil cauza decesului. Acesta a fost pronunțat imediat, la fața locului.

Laurie Smith, purtătorul de cuvânt al actorului, a declarat că acesta ar fi putut să moară din cauza unor complicații provocate de o maladie cardiacă de care suferea de câteva luni. De altfel, actorul fusese externat în urmă cu doar câteva zile.

Brian Tarantina a apărut în numeroase roluri secundare în filme din anii 1980 – 2000, precum „Jacob’s Ladder”, „Uncle Buck”, „The Jerky Boys”, „Summer of Sam”, „Knight and Day”, „Carlito’s Way”, „Donnie Brasco”, „City By the Sea” etc.

De asemenea, a apărut în numeroase seriale de succes, precum „Law & Order”, „Miami Vice”, „Spin City”, „Oz”, „NYPD Blue”, „ER”, „The Sopranos”, „Gilmore Girls”, „Heroes”, „The Black Donnellys”, „The Blacklist”, „Madame Secretary”, „Blue Bloods” și, mai recent, în „The Marvelous Mrs. Maisel”.

Vezi și Solistul unei trupe emblematice a fost găsit mort în casă, la 75 de ani

Citește și: