Actorul american se află în vacanță împreună cu soția lui, Rhea Durham, și cei patru copii ai lor, în Barbados, în Caraibe. Dacă în trecut Rhea a fost un fotomodel de succes și îngeraș Victoria’s Secret și a pozat în cele mai cunoscute reviste ale lumii, acum la 43 de ani după patru sarcini, silueta ei a avut de suferit. Aceasta a rămas cu forme mai pline și cu celulită, însă nu arată rău deloc nici așa. Cu toate acestea, cel care a pus-o îm umbră a fost chiar soțul ei. Deși e cu șapte ani mai mare și deja a împlinit 50 de ani, Mark afișează o siluetă fără cusur. El are corpul perfect tonifiat și abdomenul bine lucrat, cu pătrățele, semn că petrece mult timp în sala de sport.

Mark Wahlberg și Rhea Durham formează un cuplu din 2001

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING* The American Actor 50-year old Mark Wahlberg shows off his muscular physique as he enjoys a day at the beach with his wife Rhea Durham on a family holiday in BarbadosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu toate acestea, cei doi par mai fericiți ca oricând. Formează un cuplu de 21 de ani, dar iubirea lor pare mai mare pe zi ce trece. Ei au trecut testul timpului și se iubesc și acum ca la început. Dovadă stau și imaginile din vacanță, cei doi fiind surprinși în ipostaze tandre, în vacanță, în timp ce se sărută și se țin în brațe în apa oceanului.

Rhea Durham s-a născut în Lakeland, Florida, în 1978, iar în 1995 a devenit model de succes. A apărut pe coperta mai multor reviste importante de modă, precum Vogue, Marie Claire și ELLE, chiar și în edițile franceze și britanice. Rhea a fost îngeraș Victoria’s Secret și a apărut în 2001 și în filmul Spin City, The Wedding Scammer . Tot în 2001, ea l-a cunoscut pe Mark Wahlberg, iar de atunci au fost de nedespărțit. După doar doi ani a venit pe lume primul loc copil, o fiică Ella Rae, acum în vârstă de 18 ani.

La trei ani după aceea, în 2006, cuplul a avut al doilea copil, un băiat pe nume Michael. El a fost urmat doi ani mai târziu de un alt fiu, pe nume Brendan. Cuplul a avut cel de-al patrulea și ultimul copil, o fiică pe nume Grace Margaret în 2010, la doar un an după ce Mark și Rhea au decis să meargă în fața altarului și să devină oficial un cuplu.

Mark a mărturisit că și-ar fi dorit și al cincelea copil, însă nu asta a fost și dorința soției sale. „Soția mea și-a dorit întotdeauna patru, doi băieți și două fete, așa că, în mod miraculos, a obținut tot ce și-a dorit”, a explicat el. „Spune că a terminat.” Actorul a făcut comentariul într-un interviu din 2010 la „The Ellen DeGeneres Show” la scurt timp după nașterea mezinei lor.

Foto: Profimedia

Citește și:

Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Cadoul pe care Irinel Columbeanu i l-a trimis în SUA. Irinuca a fost cea mai impresionată!

Gestul făcut de Celine Dion de sărbători. Ce spunea artista despre bolile ereditare: „Mi-e frică…”