Actorul Adam Devine(37 de ani) și actrița Chloe Bridges (29 de ani) s-au căsătorit după trei ani de logodnă. Cei doi au vrut să meargă în fața altarului la începutul anului, dar au fost nevoiți să amâne evenimentul din cauza pandemiei.

Adam și Chloe s-au logodit în 2019, dar abia acum au devenit soț și soție. Ei s-au căsătorit, în acest weekend, în Cabo San Lucas, în Mexico. Informația a fost confirmată de reprezentantul îndrăgitului actor. Mai multe imagini de la eveniment au fost făcute publice pe rețelele de socializare de către invitații celor doi, printre care actorul Erik Griffin, alături de care mirele a jucat în filmele „Workaholics” și „Mike and Dave Need Wedding Dates”. „Devine a ieșit de pe piață. O nuntă așa frumoasă”, a scris Griffin.

‘The Righteous Gemstones’ TV Show Premiere, Arrivals, Paramount Studios, Los Angeles, USA – 25 Jul 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița din „Pretty Little Liars” a făcut și ea publice câteva imagini în care apare în rochia de mireasă, precizând că nu este chiar rochia pe care a ales-o ea, însă oricum toate lucrurile au fost date peste cap de pandemie. „Suntem nebuni pentru că încercăm să plănuim o nuntă în timpul pandemiei globale? Probabil, da, pentru că multe, multe lucruri au mers prost(…)”, a scris actrița.

Chlor și actorul din „Modern Family” au început să formeze un cuplu din februarie 2015, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare de la „The Final Girls”. Ei și-au anunțat logodna în octombrie 2019, după patru ani de relație.

Foto: profimedia/ instagram

Citește și:

Prima reacție a lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint: „Indiferent de…”

O recunoști? Așa arăta acum câteva decenii fumoasa noastră actriță