O sursă apropiată cuplului a confirmat sarcina lui Rooney Mara, care a fost văzută în ultimul timp purtând haine lejere şi care ar fi însărcinată în 6 luni.

Ambii actori sunt cunoscuţi pentru modalitatea discretă în care îşi trăiesc viaţa privată şi şi-au petrecut perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus la reşedinţa lor din Los Angeles.
Phoenix şi Mara s-au cunoscut la turnarea filmului „Her” (2013), însă de abia după reîntâlnirea de la filmările lungmetrajului „Mary Magdalene” (2018) au început o relație. În scurt timp s-au mutat împreună într-o vilă din Hollywood Hills.

Phoenix a recunoscut în octombrie 2019, într-un interviu acordata revistei Vanity Fair, că era convins iniţial că Rooney îl urăşte, însă treptat şi-a dat seama de interesul actriţei faţă de persoana sa, pe care nu-l putuse bănui, întrucât ea era prea timidă ca să-şi recunoască sentimentele.

„Este singura fată pe care am căutat-o pe Internet”, a mărturisit protagonistul lui „Joker”. „Eram prieteni, prieteni pe email”, a povestit el.

În iulie 2019 cei doi s-au logodit, actriţa fiind văzută purtând un inel cu diamant.

Amândoi sunt vegani şi activişti pentru drepturile animalelor.

Vezi și Unul dintre cei mai căutați holtei de la Hollywood s-a logodit! Aleasa e tot o actriță celebră

Citește și: