Ștefan Bănică Jr. și-a surprins fanii cu o imagine care s-a viralizat imediat. Acesta a postat pe contul lui de facebook o fotografie cu el alături de îndrăgitul „Ionică” (Mihai Constantin) și de „Șerban” (Tudor Petruț), cu care a jucat în filmul „Liceenii”, care i-a făcut celebri în 1986.

În ciuda faptului că au trecut atâția ani și că actorul Tudor Petruț și-a încercat norocul peste Ocean, fiind stabilit de ani buni în Mission Viejo, California, cei trei se întâlnesc de câte ori au ocazia. Așa s-a întâmplat și în luna august, anul trecut, , iar Ștefan Bănică Jr., interpretul lui Mihai din „Liceenii”, a postat dovada pe facebook. „Reuniunea de clasă: Ionică, Mihai, Șerban! ) #Liceenii #MihaiConstantin #TudorPetrut”, a scris artistul la imaginea cu ei.

Citește și: Bobby din „Dallas” a ajuns de nerecunoscut. Actorul Patrick Duffy trece printr-o adevărată dramă, iar durerea l-a distrus: „În urmă cu șase luni, inima mea s-a oprit…”

Tudor Petruț s-a  stabilit în SUA

 

LiceeniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cei trei actori se bucură în continuare de succes. În timp ce Ștefan Bănică Jr. are succes pe linie, fiind și antrenor și jurat la „X Factor”, Mihai Constantin s-a dedicat teatrului, iar Tudor Petruț are numeroase proiecte în SUA.

Citește și: