Mulți s-au întrebat dacă Jane și Joe au format un cuplu și în afara camerelor de filmat, ci doar nu pe platou, însă pe cei doi îi leagă o relație de prietenie foarte puternică. Drept dovadă stau imaginile făcute publice ce celebra actrița. Jane s-a fotografiat alături de Joe și de alți doi colegi de la filmări, William Shockley și Jason Leland Adams.

”Chiar și după atâția ani, ei au grijă de mine. Inima mea e plină după ce am petrecut timp cu acești oameni minunați. William Shickley, Jason Adams și eu ne-am reîntâlnit să-l aniversăm mai devreme pe Joe. 60 e după colț”, a scris Jane Seymour în dreptul fotografiei pe care a făcut-o publică pe Instagram.

Uluitor! Cum arată Jane Seymour, celebra Dr Quinn, în costum de baie la 68 de ani! Nu-ți vine să crezi că este mama a patru copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De asemenea, William Shockley, în vârstă de 58 de ani, a făcut public un mesaj dedicat colegului său: ”La mulți ani, Joe Lando…prietenul meu, fratele meu, tovarășul meu din anii petrecuți pe platourile de filmare de la Dr. Quinn.”

Timp de cinci ani, între 1993 și 1998, Dr. Quinn, Medicine Woman a fost un adevărat fenomen. Serialul a fost difuzat în peste 200 de țări și a urmărit aventurile Michaelei Quinn, medic în statul Colorado, după Războiul Civil din America. După încheierea filmărilor, fanii au cerut o continuare, așa că în 1999 și în 2001 au apărut două filme care dezvoltă povestea din serial.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori. De ultimul soț a divorțat în 2015 și este mamă a patru copii: Katherine, de 39 de ani, Sean, de 35, și a gemenilor Kristopher și John, de 25 de ani.

Primul său soţ a fost actorul Michael Attenborough, cu care aceasta a fost căsătorită timp de doi ani, până în 1973. Lui i-a urmat, în 1977, Geoffrey Planer, mariajul lor destrămându-se după numai un an. Cel de-al treilea soţ al lui Jane Seymour a fost omul de afaceri David Flynn, cu care aceasta a avut doi copii – Katherine şi Sean. Cei doi s-au căsătorit în 1981, relaţia lor încheindu-se 10 ani mai târziu, din cauza infidelităţilor celor doi.

De cel de-al patrulea soț, actorul și producătorul James Keach, a divorțat în 2015 după ce ar fi înșelat-o. Ei au fost căsătoriți timp de 20 de ani și rodul iubirii lor sunt gemenii, Kristopher și John.

Citește și:

Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. Cum au fost surprinși cei doi?

Mihai Trăistariu, anunț matrimonial. Caută o femeie pe sufletul lui. Cum trebuie să fie aceasta