„Sustin poporul ucrainean, spune cântăreața îmbrăcată în alb, fixând obiectivul. Lideri, mai mult ca niciodată, avem nevoie de voi, pentru a răspunde apelului tuturor: activiști, apărători, voluntari care lucrează cu refugiații din Ucraina și din alte țări.”Ea le reamintește liderilor lumii că a sosit momentul să decidă ce fel de sprijin vor să ofere celor „care au fost forțați să-și părăsească casele, țările și cei dragi”.

„Vă rugăm să susțineți acești refugiați de pretutindeni și să oferiți tot sprijinul posibil”, continuă cântăreața.

„Eu #StandUpForUkraine și pentru refugiații din întreaga lume”, a scris ea. Fac apel la liderii mondiali să ia măsuri pentru a-i ajuta pe toți cei forțați să plece din casele lor. Trebuie să ne asigurăm că primesc sprijinul de care au nevoie disperată acum. – Celine xx…»

La mesajul de susținere al Ucrainei, una dintre reacții a venit din partea fostei iubite a lui Dan Bălan, Tina Karol, cântăreață ucrainincă.

„Cât de emoționat, mulțumesc draga mea. Sunt cântăreață din Ucraina. este atât de dureros ce se întâmplă astăzi. #prayforukrainekids #standwithukraine vă mulțumesc că nu ascundeți adevărul!”, comentat Tina Karol la postarea Celinei.

Primele imagini cu Celine Dion

Acestea sunt primele imagini cu Celine Dion pe care diva le face publice cu ea, după aproape un an de zile. De altfel, în luna octombrie a anului trecut, Celin Dion (54 de ani) și-a anulat toate concertele pe care urma să le susţină, din cauza unor spasme musculare „severe şi persistente”.

Din fericire, însă, în filmulețul postat de Celine acum pe Instagram, aceasta pare mult mai întremată, lucru observat și de fanii săi.

„Dumnezeule! Arăți foarte sănătosă, Celine! Și e minunat să te vedem din nou”, „OMG, uitați-vă la chipul ei! Pare atât de sănătoasă!”, „Wow! Sunt atât de fericit să de văd atât arătând atât de proaspătă și sănătoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

De remarcat însă este faptul că pe toată durata videoclipului postat, artista nemișcată stă pe scaun, iar problemele sale de sănătate despre care se vorbea făceau referire chiar la neputința artistei de a se mai deplasa.

celine3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se conruntă o impiedică sp participe la repetițiile pentru noul show”, a transmis atunci echipa artistei.

Din acel moment, despre vedetă au circulat mult zvonuri, potrivit cărora Celine Dion ar suferi de o boală incurabilă, care îi face zilele din ce în ce mai negre.

Despre boala sa au vorbit atât prietenii cântăreței, cât și familia sa.

„Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepta toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, parte din familia artistei Celine.

Citește și: Încă o lovitură pentru Celine Dion. Tinerelul dansator despre care se spunea că i-ar fi iubit s-a căsătorit cu un alt bărbat

xCeline Dion a ajuns la 40 de kilograme. Boala de care suferă