Și asta, pentru că Melania a fost surprinsă într-o ipostază surprinzătoare. Deși își ține soțul de mână, prima doamnă a SUA se topește când îl vede pe premierul canadian, Justin Trudeau (47 de ani).

Melania si JustinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai exact, în timp ce Melania (49 de ani) se afla lângă soțul ei și cuplul prezidențial din Franța, pentru o poză oficială, lângă ei a apărut și premierul Canadei Justin Trudeau. Acesta a început o discuție prietenoasă cu Melania și a pupat-o pe obraz, în semn de salut, însă soția lui Trump pare absolut vrăjită de Justin și nu-și poate lua ochii de la el.  Brigitte Macron, prima doamnă a Franței,  a privit uimită toată scena dintre cei doi.

 

Melania Trump și Justin Trudeau au fost surprinși așa și în 2017

Momentul a fost surprins de fotografii aflați la eveniment, iar imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

„Se pare că Melania este încântată de premierul Trudeau și pot să înțeleg de ce”, „Toată lume trebuie să-și găsească pe cineva ca să-l privească în modul în  care Melania îl privește pe Trudeau”, „Cred că soțul meu ar divorța de mine, dacă aș privi un alt bărbat așa cum Melania se uită la Trudeau”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Nu e prima dată când Melania și Justin sunt surprinși într-o astfel de ipostază. Și în septembrie 2017, la jocurile Invictus, cei doi au fost fotografiați în timp ce se pupau și se îmbrpțișau.

Melania Trump și Donald s-au căsătorit în 2005, deși formau un cuplu de mai mulți ani. Cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 13 ani.

Citește și: