Vedeta, care formează un cuplu cu actorul Brandley Cooper, a declarat recent că nu urmează vreo dietă, că crede mult în echilibru. Face sport, dar îi place mult să și mănânce.

 

”Ador să mănânc. Îmi place mâncarea de la catering, în special cea rusească. Nu țin vreo dietă. Sunt o persoană căreia îi place să se bucure de viață. De fiecare dată când călătoresc în Italia sau Spania, îmi place să mă bucur de bucătoriile acestor țări”, a declarat ea.

”Nu sunt perfectă, am celulită”

Vedeta a mai făcut o mărturisire. Are celulită, e la fel ca toate femeile, spune ea. ”Nu sunt perfectă. Am celulită. Și am zilele mele proaste, din cauza părului și a pielii. Sunt o persoană normală”, mai spune modestă Irina.

Și totuși, un secret trebuie să existe. Ar putea fi faptul că se îmbăiază de trei ori pe zi? Potrivit vedetei, aceasta e cea mai mare plăcere a ei. ”Sunt rusoaică, așa că trebuie să fie tot tacâmul: lumânări, un post de televiziune rusesc, mâncare și multe bule…”, a mai spus frumoasa brunetă.

Vorbind despre viața ei cu Bradley, în vârstă de 43 de ani, vedeta a spus că nu e în niciun caz una strălucitoare, de lux. ”Sunt o persoană simplă, normală, când nu sunt la muncă. Fără tocuri și machiaj (în timpul liber – n. red.). Mă uit la TV, merg al film, mă relaxez cu prietenii, mergem să mâncăm sushi și îmi place să privesc un post TV rusesc și să mănânc în pat”, a mai spus ea.

”Sunt genul de persoană de casă”, a mai spus Irina Shayk, arătând o latură a vieții sale pe care fanii nu o intuiau.

Foto: Hepta

Vezi și Pot doi prieteni de sex opus să facă sex fără să-și distrugă prietenia? Bradley Cooper face destăinuiri: În cazul meu, da!

Citește și: