Ducesa de Cambridge a uimit pe toată lumea, când la eveniment s-a alăturat unor școlari și a început să facă pizza cu ei.  În ciuda faptului că are o relație foarte bună cu regina de când a devenit soția prințului William, Kate a mărturisit că nu știe un singur lucru despre Elisabeta a II-a.

Mai exact, copiii au întrebat-o ce preferințe culinare are regina și dacă a mâncat vreodată pizza, iar ducesa a răspuns că nu știe. „Este o întrebare foarte bună. Chiar nu știu. Poate data viitoare când o văd o să o întreb” a răspuns Kate.

Citește și: Cleopatra Stratan, transformare uluitoare. La 16 ani, a pozat în haine provocatoare și extrem de sexy. E de nerecunoscut

Kate Middleton gătește acasă împreună cu copiii ei

Mamă a trei copii, Kate a părut foarte încântată să petreacă timp alături de copiii prezenți la eveniment. Mai mult, ea a dezvăluit că adoră să facă pizza și alte bunătăți împreună cu cei doi copii ai ei mai mari, prințul George și prințesa Charlotte. „Poți să faci pizza acasă într-o grămadă de feluri, nu-i așa? E foarte amuzant, pentru că poți să alegi tu ce să pui pe ea… o grămadă de toppinguri”, a spus Kate, precizând că ei îi place foarte mult pizza cu bacon.

Kate Middleton a uimit pe toată lumea cu simplitatea de care a dat dovadă la acest eveniment, deși într-o zi va deveni regină. Nimeni nu se aștepta ca ducesa să-și murdărească mâinile la eveniment și să se apuce de gătit.Trece iar printr-un moment de criză. Fiica lui Michael Jackson s-a internat într-o clinică pentru sănătate mintală

  • Cristina Şişcanu, în costum de baie la -9 grade! Are o siluetă de invidiat, dar a fost aspru criticată
  •