E clar pentru toată lumea că are un secret. Și chiar așa este.

Vedeta a declarat în mai multe rânduri că este foarte atentă la alimentația sa și face foarte mult sport pentru a se menține în formă. Însă secretul siluetei ei este altul.

La ce a renunțat Andreea Raicu pentru a-și menține silueta și sănătatea

De câțiva ani buni, vedeta nu mai mânâncă gluten, lactate, zahăr și consumă foarte rar carne. Iar această strategie are efecte în cazul ei.

Andreea Raicu a spus că, pe lângă alimentația corectă, o ajută și gena foarte mult. Dar asta nu e tot. Vedeta este convinsă că secretul unei corp frumos și sănătos nu constă doar în alimentație, genă sau sport, ci și în meditație. Vedeta a afirmat că, dintre toate, meditația este cea care o ajută cel mai mult.

„Pe mine, cel mai mult mă ajută pregătirea men­tală, faptul că prac­tic meditaţia, că am învăţat să-mi con­ştientizez stările interioa­re, deci să-mi înţeleg nevoile şi să ţin cont de ele. În plus, am grijă să dorm pe măsura ne­ce­sităţilor organismului meu, să fac sport.

În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez…”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu recent, conform Spynews.

Pentru că a trecut și prin depresie, Andreea Raicu consideră că secretul bunăstării noastre fizice și mentale se află în mâinile noastre. Aceasta în­cearcă să nu piardă în nicio zi contactul cu ea însăși, reușind astfel să-și îngrijească atât trupul, cât mai ales su­fle­tul.

Vezi și Andreea Raicu a pozat nud, la 43 de ani. Replica lui Cabral face toți banii!

Citește și:

Reacția soțului Narcisei Birjaru, după ce aceasta a câștigat show-ul Chefi la cuțite: “Te iubesc, mândria mea”

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite sezonul 9