Andrey Nagorny, stabilit în  Yuzhno-Sakhalinsk, a auzit de concursul online cu fotografii în lenjerie intimă de la iubita lui. Fiind conștient de trăsăturile lui feminine, Andrey, care are părul lung,  s-a îmbrăcat în lenjeria intimă a iubitei lui și a pus-o să îl ajute să facă câteva fotografii ca să se înscrie la concurs, doar în glumă, ca să se amuze. Iubita lui l-a coafat și l-a machiat, iar apoi a chemat un fotograf talentatsă-i facă pozele pentru concurs.

Cei doi credeau că se vor râde cu lacrimi când vor vedea reacția oraganizatorilor, însă aceștia au rămas muți de uimire când au văzut ce a urmat. În mod neașteptat, nimeni nu și-a dat seama că Andrey este bărbat și mai mult chiar, a fost declarat câștigătorul concursului.

Acest tânăr de 20 de ani a câștigat un concurs de lenjerie intimă pentru femei. Organizatorii nu și-au dat seama că este bărbatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Celebra comapnie de lenjerie intimă i-au acordat și titltul de „Miss Avocado” și l-au sunat pentru a stabili o ședință foto, moment în care au aflat că acesta este, de fapt, bărbat. Îngrijorați că publicul, în special clientele sale, se vor supăra când vor afla că au ales câștigător un bărbat care poartă lenjerie intimă pentru femei, reprezentanții companiei l-au descalificat și au decis să ofere premiul și titlul altcuiva.

„Băiatul seamănă foarte bine cu o fată și cum oricine poate participa la concursul nostru, el a ales să participe și el. Am primit pozele lui și la final juriul a decis să îl aleagă pe el câștigător, însă oentru ședința foto finală am decis să alegem trei fete și el să nu participe, pentru că fotografiile vor fi făcute publice. În mod evident, nu putem știi cum publicul și clienții noștri ar fi reacționat dacă l-am fi lăsat pe el căștigător”, a declarat Zheanna Stolpovskaya, managerul lanțului de magazine care a organizat concursul.

Așadar, Andrey a câltigat concursul, însă când organizatorii au aflat că nu este femeie, au decis să-l descalifice. Mai mult, tânărul nu a câștigat nici măcar un premiu de consolare, însă el a declarat că nu e deloc dezamăgit, mai ales că nu se aștepta deloc să câștige.

Însă, publicul a criticat imediat decizia organizatoriilor, spre uimirea lui Andrey. „Idioți. Acum ar putea foarte ușor să vă dea în judecată pentru discriminare sexuală. Și voi credeați că doar femeile ot fi discrimintate?”, a scris un internaut rus pe o rețea de socializare. „Ce proști. De ce nu au anunțat de la început că la concurs au voie să participe doar femei? Sau să oferiți premiul proprietarului lanțului de magazine de lenjerie intimă”, a scris altul.

Cu toate acestea,  Andrey Nagorny a fost extrem de impresionat de faptul că a câștigat. El se gândește acum că ar putea să devină un fotomodel androgin de succes, precum rusul  Stanyslas Fedyanin sau celebrul Andrej Pejic.

Tânărul a precizat că și atunci când nu poartă machiaj sau haine de damă tot mai este confundat uneori cu o femeie, însă s-a obișnuit cu acest lucru, iar prietenii săi nu prea mai fac glume pe seama lui.