Chuando Tan a fost unul dintre cei mai în vogă fotomodele masculine din anii ’90 și deși, în prezent este pasionat de muzică și fotografie, el reușește să arate mai bine ca în tinerețe. Fanii lui ce îl urmăresc pe pagina de Instagram sunt uimiți când află că are 50 de ani.

Citește: Keanu Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood. Viața nu a fost blândă deloc cu el, dar uimește în fiecare zi cu gesturile generoase și uimitoare pe care le face

Acest fotomodel a cucerit Instagramul. La 50 de ani, arată ca la 25. Iată care e secretul luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Merge zilnic la sală

Chuando cu abdomenul plin de mușchi și fața lipsită de riduri pare că întinerește în loc să îmbătrânească și a uimit pe toată lumea cu look-ul lui. Mai mult, trucurile cu care se menține în formă sunt foarte simple, după cum zice el, potrivit Daily Mail.

Tan, cunoscut și sub numele CD, spune că singurele lui secrete pentru care arată atât de bine sunt următoarele: merge, în mod regulat,  la sală  și nu își face duș noaptea târziu și nici imediat cum s-a trezit. De aemenea, el mănâncă zilnic pui Hainan codimentat și orez și spune că îl ajută și genele bune.

Citește și: