Tomislav recunoaște că arată cu 10 ani mai tânăr decât este, iar acest lucru îl face să sufere foarte tare și are numeroase dezavantaje pentru el, cum ar fi că trebuie să arate mereu buletinul când își cumpără țigări sau alcool.

Tomislav-Jurcec2-750×750SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cel mai bun prieten al lui, pe nume Zvonimir, a povestit pentru Daily Mail, că l-a cunoscut pe Jurcec în urmă cu 10 ani, și atunci arăta, de asemenea, mult mai tânăr de 13 ani, însă apoi s-a obișnuit cu chipul lui și vocea de copil. Însă, cei care nu știu despre afecțiunea lui, se uită ciudat la el când îl văd în vreun bar că fumează și bea.

Citește și: Gerard Butler și-a șocat fanii când și-a făcut apariția pe o plajă din Mexic. Nu mai este deloc burlacul râvnit de la Hollywood. Doamne, ce s-a îngrășat! Nu îl mai recunoști

Apare în serialul de succes Game of Thrones

“E foarte neplăcut să fii ca mine. Te duci şi tu să ceri ţigări sau alcool şi vânzătorii nu te cred că eşti major. Trebuie de fiecare dată să arăt actul de identitate. Când mă duc cu prietenii la un local, lucrurile sunt şi mai complicate. Chelnerii se uită urât când mă văd că beau băuturi alcoolice şi fumez”, s-a plâns Tomislav Jurcec.

Încă din copilărie, medicii i-au spus că prezintă tumori ale glandei pituitare, care împiedică eliberarea hormonilor de creştere. Din această cauză, el nu s-a maturizat și arată ca un copil.
Însă, boala, susține el, i-a schimbat viața. Mai exact, chipul său de adolescent și statura mai mică l-a ajutat să obțină un rol în celebrul serial de la HBO, „Game of Thrones” (n.r. –Urzeala tronurilor), unde interpretează rolul “Hero Corpse Child”, devenind celebru în întreaga lume. În plus, el susține că în timp ce ceilalți tineri de vârsta lui se vor preocupa să-și facă o familie și să-și crească copiii, el va avea un avantaj de încă 10 ani să se bucure din plin de viață.

Jurcec a absolvit şcoala de actorie din Zagreb şi a jucat în mai multe piese de teatru.

Citește și: