Vedeta și-a luat prin surprindere fanii chiar azi dimineață, postând o fotografie cu cea care i-a dat viață. Deschisă față de fanii săi, aceasta le-a mărturisit că s-a trezit cu gândul la mama ei, motiv pentru care a și postat o fotografie cu aceasta.

„M-am trezit cu gândul la EA🥺❤️🤗 Așa arată poza mea preferată din telefon🪐Te iubesc, mami!🤍”, a scris Lidia Buble pe Instagram, unde a și postat imaginea care a adunat în timp record aproape 15.000 de aprecieri.

Nici Estera, sora care i-a fost alături în cursa nebună de la Asia Express nu s-a putut abține și a scris, lângă un lung șir de inimioare: ”MAMIIII”

”Viata lunga impreuna.Mama e numai una”, a comentat altcineva. ”Meseria de mama este cea mai grea de pe pamant si dureaza toata viata 🙏🥰 Felicitari tuturor mamelor”, a fost unlt comentariu lăsat pe Instagram de către fanii vedetei.

Lidia Buble nu postează prea des fotografii cu cei care i-au dat viață, însă de nenumărate ori s-a declarat recunoscătoare pentru felul în care au știut să îi crească, pe ea și pe frații și surorile ei, părinții.

Fanii au observat din fotografie și cât de mult seamănă cele două. Ambele cu zâmbetul pe buze, artista și mama sa seamănă în ciuda diferenței de vârstă.

Vezi și S-a rupt lanțul de iubire între Lidia Buble și Harlys Beccerra? Detaliul observat de fani

Citește și:

Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale: ”Nu a fost bine diagnosticată”

Era una dintre cele mai controversate vedete, dar a dispărut din ochii publicului. Și-a schimbat complet viața, iar acum a anunțat că se mărită