Bărbatul a căzut de la 9 metri şi s-a rănit grav la cap în timp ce filma pentru o scenă din lungmetrajul „Fast & Furious 9”, în care joacă Vin Diesel şi Michelle Rodriguez.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Spitalul Regal din Londra, filmările având loc în această perioadă în Marea Britanie.

Filmările au fost suspendate temporar, au anunţat reprezentanţii companiei Universal, iar poliţia britanică a deschis o anchetă.

O altă anchetă a fost deschisă săptămâna trecută, după ce „obiecte străine” au fost descoperite în mâncarea de la cafeneaua de pe platourile de filmare.

La începutul lunii iulie, un incendiu puternic a izbucnit la aceleaşi studiouri. Platourile de filmare afectate de incendiu erau pustii şi nicio persoană nu a fost rănită.

Studiourile din Londra ale companiei Warner Bros. au fost folosite pentru realizarea unor filme din seriile „Harry Potter”, „James Bond” şi „Mission Impossible”.

Regizat de Justin Lin, filmul „Fast & Furious 9” este programat pentru lansare în 2020.

În 2002, o altă dublură a lui Vin Diesel, cascadorul Harry O’Connor, a murit în timpul filmărilor pentru superproducţia „Triplu X/ XXX”, care aveau loc la Praga.

Amintim că, în 2013, actorul Paul Walker, din distribuția filmelor din aceeași franciză, a myrit într-un accident de mașină.

Vezi și Crimă pe platoul de filmare. A fost înjunghiat în gât!

Citește și: