„Și plouă, și frig… asta afară. Însă la mine în curte, mărul a înflorit ca niciodată!”, a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei imagini din curtea ei. În poză se văd mărul înflorit, iarba plină de păpădii și măsuța și scaunele pregătite pentru seri lungi, în aer liber. Solista este însă singură la Breaza, dar se gospodărește admirabil. Cântărețul Gabriel Dorobanțu este cel care îi mai trece pragul, și o mai întreabă de sănătate, și el fiind stabilit în aceeași localitate.

Curtea Marinei Voica este mereu curată, îngrijită, iar grădina plină de flori. În iernile grele, ea singură se ocupa să-și deszăpezească aleile, fără să se plângă de frig sau de oboseală. A și explicat care este secretul energiei sale. ”Nu contează cum arăți în anumite părți, la gât, la față, dacă sufletul rămâne același. Eu nu o pot ucide pe femeia tânără din mine”, a declarat Marina Voica pentru Libertatea.

marina-voica-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Acasă la Marina Voica. Are un adevărat paradis în curtea de la Breaza

Și jurnaliștii de televiziune o mai vizitează pe solistă, care se bucură de orice dialog despre muzică și despre cariera ei. În urmă cu doi ani, în plină pandemie de Covid, Marina Voica a fost vizitată de Irina Păcurariu, pentru un reportaj difuzat la „Rețeaua de idoli” (TVR 2). Întrebată cum a simțit izolarea, artista nu s-a plâns, căci e obișnuită să locuiască singură, dar a recunsocut că au năpădit-o nostalgiile.

„La Breaza nu s-a simțit panica, până acum nu e niciun caz (n.r. de covid). Anul ăsta ceva s-a schimbat la mine. Eu oricum sunt melancolică. Dacă asculți unele piese ale mele o să-ți dai seama”, a declarat, atunci, Marina Voica.

Citește și: Marina Voica, pe scenă și la 85 ani! Viața de telenovelă a solistei care s-a iubit cu Laurențiu Cazan

Citește și: Cântăreața Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis la 84 de ani. A fost refuzată de mai multe spitale din țară