Chiar ea admite că se luptă din greu cu dependența de droguri și alcool și asta e limpede doar privind-o.

La banii și palmaresul ei, actrița nu are probleme cu banii, așa că și-ar putea permite oricând tratamente de întinerire și ar putea sta la spa toată ziua. Ba chiar ar putea apela la medicii esteticieni la orice oră din zi și din noapte. Numai că, de la un anumit moment, nimic nu mai ajută.

Actrița în vârstă de 58 de ani a fost fotografiată recent cu chipul desfigurat de consumul de alcool și droguri. Are fața tumefiată și nu mai seamănă deloc cu cea care juca, cu ani în urmă, în ”Fantoma mea iubită/ Ghost” (1990), ”Oameni de onoare/ A Few Good Men” (1992), ”Propunere indecentă/ Indecent Proposal” (1993) sau ”Striptease” (1996).

Demi Moore, cea de zi cu ziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Sigur, anii au trecut, dar în cazul fostei soții a lui Bruce Willis nu ridurile deranjează. Era firesc ca acestea să apară. În cazul ei alcoolul și drogurile vorbesc, consumul fiind vizibil din felul în care arată pielea.

În ciuda felului în care arată în viața de zi cu zi, make-up artiștii fac minuni atunci când vedeta, mamă a trei fete, are vreo apariție. Recent, Demi Moore a pozat nud pentru coperta revistei Harper’s Bazaar. Iar rezultatul e spectaculos, mai ales dacă așezi fotografiile ei ”în oglindă”. E o diferență de la cer la pământ între Demi cea de zi cu zi și Demi trecută prin mâinile experților și filtrele Photoshop-ului.

Violată la 15 ani

Vedeta urmează să-și lanseze memoriile, în care detaliază lupta sa cu dependențele, dar vorbește și despre un viol prin care a trecut la 15 ani.

Pentru prima oară, dezvăluie și că, în timpul căsătoriei cu Ashton Kutcher, a pierdut, la 6 luni, o sarcină. Atunci, Ashton avea 27 de ani. Între timp acesta și-a refăcut viața cu actrița Mila Kunis, cu care are doi copii.

Cât despre Demi, ea se învinovățește și acum pentru pierderea sarcinii. Actrița nu și-a mai refăcut niciodată viața.

Citește și