Dinu Maxer pare că vrea să întinerească pe zi ce trece, după divorțul de Deea. În timp ce fosta sa soție, alături de care a sta 18 ani din viață, și-a găsit deja sufletul pereche de câteva luni bune, artistul a început și el o relație cu o fostă concurentă de la iUmor. Asta, după mai multe relații scurte, eșuate.

În tot acest timp, însă, artistul nu a pierdut timpul și a lucrat mult la propria persoană. Cea care i-a deschis gustul intervențiilor a fost chiar fosta soție, Deea, care i-a făcut cadou de ziua lui o blefaroplastie (ridicare a pleoapelor). Deși reticent inițial, Dinu a fost foarte mulțumit de rezultat și a continuat pe acest drum.

După mai multe intervenții, a ajuns chiar să recomande tuturor celor care se află în situația lui să apeleze cu încredere la astfel de proceduri.

„Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh! Nu mai am niciun rid, au dispărut.

Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel.

Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajustat pleoapele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat Dinu Maxer pentru Click!.

s-a-apucat-si-de-salaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Intervențiile estetice, necesitate, nu moft

Mai mult, Dinu Maxer a ținut să explice faptul că intervențiile pentru care a optat nu reprezintă nicicum un moft, ci, în cazul său, au fost o reală necesitate.

„Eu sunt adeptul tratamentelor estetice care tratează o problemă reală. Eu aveam niște sprâncene de Stan și Bran! Să înțeleagă lumea că eu din acest motiv am apelat la botox.

Am vrut să nu mi se mai vadă nici ridurile de expresie. Am făcut în locurile în care nu s-a prins prima dată. Putem să le explicăm oamenilor că nu trebuie neapărat să ai frunte de tractorist! N-ai cum să arăți așa atâta timp cât există medicina estetică!”, a mai spus el cu cochetărie.

Dinu Maxer împlinește pe 27 noiembrie 50 de ani și a divorțat de soția lui, Deea, la finalul lunii martie, după 18 ani de căsnicie.

Vezi și Cum se simt Adriana Bahmuțeanu și George Restivan după operația de întinerire la ochi: ”A îmbunătățit vederea”

Citește și:

EXCLUSIV Cristina Ciobănașu, fericită și îndrăgostită: ”Alex mă motivează să lupt mai tare pentru visurile mele”

Cântăreața e însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani! Și artistă de succes, și mamă eroină! Și ce mod de a da vestea!