Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului. Era și normal să o ia de soție, iar cei doi și-au anunțat planurile încă de la început.

“Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Prin urmare, la câteva zile după ce s-au logodit, la Milano, iată-i soț și soție. Pe 10 decembrie, Alin Oprea și Medana și-au spus ”da” în fața ofițerului stării civile.

Evenimentul a fost loc într-o zi cu totul specială, când Medana și-a sărbătorit ziua de naștere. Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Alin Oprea a vorbit despre nuntă, mărturisind că a avut mari emoții atunci când a spus „Da”, pășind astfel într-un nou mariaj.

poza-de-la-nunta-din-weekendSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artistul a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe femeia care avea să îi devină soție.

Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mul iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.

Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

Artistul a mărturisit că, alături de soția sa, a putut să treacă peste toate momentele mai puțin plăcute, inclusiv părerile celor din jur cu privire la ideea de a se căsători.

„Cel mai important este că am trecut peste toate momentele vechi și traumele vechi, care m-au încărcat cu tot felul de frici, de neîncredere, de idei preconcepute, dar iată că au trecut deja aproape patru ani de relație”, a spus Alin Oprea.

„În luna mai, anul viitor, împlinim patru ani și cred că eu pașii pe care îi facem acum sunt niște pași maturi, asumați, pași pe care i-am gândit, i-am simțit. Am avut un feeling că celălalt e ce trebuie și mi-a dat seama că sentimentul suprem al iubirii reușește să îl elimine fricile, atunci când este autentică, reală și este crezută de ambii parteneri”, a mai spus artistul.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Medana la Milano

În plus, Alin Oprea a mărturisit că Medana l-a încurajat pe toate planurile, iar cererea în căsătorie nu face decât să confirme dragostea celor doi.

„Într-o perioadă în care nu am știut dacă am să mă mai pot ridica singur, intenția mea era, dar m-a ridicat, mi-a dat din nou forță, mi-a dat încredere. M-a sprijinit pe toate planurile… profesional, psihologic și m-a încărcat cu dragoste, iar rezultatul acestor ani cu ea m-a adus la a fi un bărbat destul de schimbat față de Alin Oprea cel vechi”, a mărtursit Alin Oprea.

Cererea în căsătorie a avut loc în Milano, în cadrul unui eveniment. Alin Oprea și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale în fața a o mie de oameni, momentul fiind cu totul special pentru cei prezenți, dar și emoționant deopotrivă.

„Și din partea ei au fost aceleași sentimente, aceeași încredere și aceeași dăruire, de aceea, am decis ca modul în care vom merge mai departe să fie unul asumat și cu respect unul față de celălalt, tradițional. Noi am simțit să ne asumăm. A fost logodna care s-a desfășurat pe data de 4 decembrie, la Milano, în cadrul unui eveniment pe care îl aveam acolo, cu o mie de oameni prezenți și am făcut cererea în căsătorie. I-am dat inelul în fața a mie de oameni”, a mai spus artistul.

”Sunt doamna Oprea cu acte în regulă”

La rândul ei, și (acum) doamna Oprea a vorbit despre recentele evenimente din viața ei: ”A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă.Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu, plus restul oamenilor dragi nouă”, a spus Medana pentru Spynews.ro.

Nașii sunt nimeni alții decât Axinte împreună cu soția lui, dar și Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, împreună cu soțul ei.

Filmul unei zile memorabile

Dar cum a decurs totul? A povestit chiar Medana.

”Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile, cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj, iar el stresat că nu mai ajung acasă.

S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment”, a mai spus Medana, care la eveniment a fost îmbrăcat în alb, purtând și o capă, dar și o coroniță cu flori, cu părul despletit. Cât despre Alin Oprea, acesta a frapat în cămașă albă și sacou roz.

Actul de căsătorie însă nu a schimbat nimic în povestea de iubire a celor doi, iar Medana a declarat că tot timpul Alin Oprea a tratat-o ca fiind soția lui, chiar dacă nu erau căsătoriți.

”Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume.

Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt”, a mai zis Medana.

Când vor face cununia religioasă

Ținutele pentru cununia civilă a celor doi au fost alease cu mare atențiede acum ceva vreme. Cei doi le-au cumpărat din Paris, dar nu s-au gândit că le vor purta fix în ziua cununiei civile, dar așa cum spune Medana, s-au potrivit de minune cu acest eveniment.

”Aceste ținute nu au fost alese de mult timp. Nici măcar nu am știut că le vom purta în ziua cununiei noastre. Le-am achizițonat din Paris și s-au potrivit foarte bine pentru acest eveniment”, a mai zis Medana Oprea.

După ce au ieșit de la ofițerul de stare civilă, Medana și Alin Oprea au mers împreună cu invitații lor într-un restaurant, care este chiar favoritul proaspetei soții a cântărețului. Cei doi nu au avut însă muzică și o petrecere, dat fiind faptul că este post, dar vor compensa la nuntă.

”Am mers cu toți invitații la un local superb, care este favoritul meu de mulți ani și cel mai frumos din tot orașul. Nu am avut muzică și petrecere, fiind în postul Crăciunului, am preferat să respectăm tradiția. Vom avea o mare petrecere când va fi nunta, așa că se va compensa”, a mai zis ea.

În ceea ce privește cununia religioasă și nunta, Medana a precizat că însă nu s-au gândit deloc la acest eveniment și nu știu cu exactitate când va urma, dar cu siguranță în viitorul apropiat, mai ales că e important pentru ei să se cunune și în fața lui Dumnezeu și să aibă o petrecere.

”Nu avem încă o dată certă pentru că nu am avut deloc timp pentru pregătirile legate de nuntă. Dar vor urma și aceste evenimente pe care ni le dorim amândoi”, a mai spus Medana.

Fostul soț, tatăl copiilor ei, a felicitat-o pentru cununia civilă cu Alin Oprea

Printre oamenii care i-au felicitat pe cei doi cu ocazia cununiei civile s-a numărat chiar și fostul soț al Medanei, bărbatul copiilor acesteia.

Medana a povestit că a rămas surprinsă atunci când acesta i-a scris că le urează ei și lui Alin Oprea toate cele bune și când i-a transmis că va fi tot timpul alături de ea și de copii, până la finalul vieții sale.

”Mesajul cel mai surprinzător și cel mai emoționant a venit chiar de la primul om care m-a felicitat când a aflat vestea. Este vorba despre fostul meu soț, Daniel, tatăl copiilor mei, care ne-a urat multă fericire și toate cele bune, asigurându-mă că va fi mereu alături de mine și de copiii noștri până la finalul vieții lui. Voi reproduce exact cele spuse de el, între ghilimele, pentru că am fost extrem de impresionată.

“Felicitări…. îți doresc din toată inima să fiți fericiți!!!!!”
Eu: Dani, m-ai făcut să plâng in hohote. Îți mulțumesc din suflet!
“Ești mama copiilor mei. Eu îmi doresc să ai parte de fericire.”
Eu: Același lucru mi-l doresc si eu pt tine. Să ai împliniri, dar mai ales mare grijă de sănătate. Tu și acum ești protectorul nostru, al copiilor și al meu. Atâta vreme cât știu că exiști și că ești bine, eu mă simt în siguranță.
“Așa o să rămân până când eu o să respir!”, a mai spus Medana despre comentariul primit de la fostul ei partener de viață.

Vezi și VIDEO Momentul emoționant în care Alin Oprea și Medana se logodesc la Milano. „Vedeam atâtea femei plângând…”

Citește și:

Profită sau nu Bianca Drăgușanu de banii lui Gabi Bădălău? „Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit” Concret, ce trebuie să plătească el și ce ea

Prințul William și Kate Middleton, surpriză uriașă cu felicitarea de Crăciun. Cum au pozat în acest an, alături de cei trei copii