La mai puțin de trei luni de la separare, Raluca Bădulescu a vorbit despre legătura pe care o are cu fostul soț, iar cuvintele folosite de ea sunt unele la superlativ. Nu spune prea multe despre actuala relație, dar recunoaște că există un nou bărbat în viața ei.

În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână!”

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit, dar au în continuare o relație foarte bună, creatoarea de modă considerând că fostul soț îi este în continuare cel mai bun prieten, dar și suflet pereche.

În ciuda faptului că nu îi mai leagă sentimentele de odinioară, legătura dintre ei este una indistructibilă, potrivit Ralucăi. De altfel, vedeta a mărturisit că încă îl are trecut în telefon sub numele de „Îngerul”, pentru că asta îl consideră a fi în viața ei.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim.

Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu.

Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Deși nu a spus clar care este situația ei amoroasă, a dat de înțeles că atât în viața sa, cât și în viața lui Florin Stamin există alte persoane.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor.

Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a declarat Raluca.

Cum a fost cerută Raluca Bădulescu în căsătorie de Florin Stamin

Raluca și Florin Stamin s-au cunoscut, cu mulți ani în urmă, într-un club din București. Vedeta a fost atrasă pe loc de dezinvoltura lui Florin. Treptat au ajuns să se cunoasă, iar între ei a început o poveste de dragoste. 

Raluca a povestit că cererea în căsătorie nu a fost una romantică sau organizată în detaliu. Locuia cu Florin de aproximativ două luni și jumătate.

Ea se afla la baie, iar el a întrebat-o, după ce s-a poziționat lângă ușă, dacă dorește să se căsătoreasă cu el. Răspunsul a sosit pe loc, iar în weekendul următor au făcut cununia civilă, fără să-i anunțe pe cei cunoscuți.

Vezi și Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani de mariaj. Prima declarație a vedetei de la Kanal D

Citește și:

Lia Bugnar nu iartă și nu uită. A desființat show-ul „Asia Express” după experiența trăită acolo. A dat în vileag tot ce nu se vede la TV

Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesaje și poze scandaloase de la Gabi Bădălău. Replici șocante între cei doi: „Copilul mic este pus să îmi arate…”