Într-un interviu acordat Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că despărțirea de Traian Văduva a avut loc, la sfârșitul verii, iar motivul care a dus la destrămare nu este unul exact.

„Nu mai suntem împreună de ceva timp, mai exact de la sfârşitul verii, cam aşa.

Nu ştiu dacă a fost un motiv special. Pur şi simplu, aşa se întâmplă după mai mulţi ani. Din păcate, relaţiile nu mai există ca pe vremuri. Aia e. Unele relaţii se termină şi cam atât.”, a spus Cristina Cioran, resemnată cu situația.

Totodată, Cristina Cioran a ținut să sublineze faptul că nu a încercat nicio clipă să ascundă despărțirea de ochii lumii, însă abia acum a fost întrebată de relația ei cu Traian Văduva.

„Am fost intrebată într-un interviu şi am spus că nu mai suntem împreună şi atât, dar dacă îmi urmăreşti pagina de Facebook sau de Instagram, poţi să vezi treaba asta, ca dovadă că nu mă ascund absolut deloc”, a mai spus omul de televiziune.

Deja e într-o nouă relație și e foarte fericită

Nu doar că s-a derpățit de Traian Văduva, dar Cristina Cioran a recunoscut că este implicată deja într-o nouă relație.

Întrebnată, punctual, dacă este într-o altă relație, vedeta a răspuns afirmativ, completând că este ”foarte fericită”. Mai mult, a spus că nu există suferință după despărțirea de Traian Văduva.

Vezi și Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au împreună o fetiță de un an și jumătate

Citește și:

S-a logodit! Celebra cântăreață, una dintre cele mai curtate dintre celebrități, a spus ”da”! Pandemia a fost decisivă în cazul ei

Cum arată mezinul lui Ricky Martin: micul Renn este bucăţică ruptă din tatăl lui! E frumos foc!