Jeff Bridges este un învingător. După ce, în octombrie 2020, a aflat că are cancer, boală cumplită pe care a reușit să o depășescă, recent marele actor a mai câștigat o mare bătălie: cea cu COVID-19.

Jeff Bridges a fost fotografiat recent în formă maximă după ce, cu puțin timp în urmă, dezvăluise că cancerul său este în remisie și că s-a vindecat de Covid.

Îmbrăcat lejer, cu capul acoperit de o pălărie de soare și purtând ochelari de soare, marele actor a fost surprins de paparazzi în oraș, alături de soția sa Susan Getson, îndreptându-se spre un restaurant.

Singurul lucru care mai amintea de gravele sale probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme era un inel menit să-i monitorizeze saturația de oxigen din sânge.

Jeff Bridges a fost diagnosticat cu cancer în octombrie 2020, dar în sfârșit, primise o veste bună. Starul american, în vârstă de 71 de ani, a anunțat că limfomul este în remisie. Însă, în loc să se bucure de extraordinara veste, el s-a confruntat cu alte probleme. A luat COVID-19.

Îndragitul actor de la Hollywood, câștigător al unui premiu Oscar, a povestit într-o scrisoare publică că tumora s-a micșorat considerabil, datorită tratamentelor la care a fost supus.

Totodată, el a mărutrisit că nu a putut să se bucure cum trebuie de noul diagnostic, pentru că a fost foarte slăbit din cauza chimioterapiei, dar mai ales pentru că el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. Actorul a petrecut cinci săptămâni în spital din cauza acestuia, iar soția lui cinci zile, mărturisind că lupta cu virusul SARS-CoV 2 a fost mai aprigă decât cea cu cancerul.

EXCLUSIVE: Jeff Bridges Is Spotted Looking In Great Shape After Revealing That His Cancer Is In Remission And That He Has Recovered From CovidSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Motivul pentru care am stat atât de mult acolo este faptul că sistemul meu imunitar a fost distrus de chimioterapie. Dansul meu cu Covid-ul a făcut însă cancerul să pară o nimica toată”, a spus actorul, potrivit CNN.

„COVID-19 m-a lovit puternic, dar acum sunt vaccinat și mă simt mult mai bine”, adăugând că deși a experimentat „momente de durere inimaginabilă”, dar „și-a păstrat optimismul”.

„Această atingere a morții mi-a dat în același timp un dar real. Viața este scurtă și frumoasă. Dragostea e în jurul nostru și este disponibilă mereu. Ține doar de noi să ne deschidem și să primim acest cadou. Noi (Eu) adesea vrem alte lucruri pe care viața nu ni le oferă însă. Adică cine ar vrea să lupte cu cancerul și să fie infectat și cu COVID? Se pare că eu am avut nevoie. Așa am învățat atât de multe despre dragoste, și nu numai, lucruri pe care nu le-aș fi descoperit dacă nu aș fi ajuns în situația asta”.

Bridges a spus că a scăpat de tubul de oxigen și că și-a putut conduce fiica la altar, în plus a putut dansa cu ea. Mai mult, acesta a anunțat că se va întoarce curând și pe platoul de filmare de la filmul „The Old Man”.

Foto: Profimedia